WEDSTRIJD Charleroi Action 21 - Sahin Hasselt  9 - 2  (3-1)

DATUM 22-09-2010  21:00

DOELPUNTEN 1’ Fossé (1-0), 4’ Laarissi H. (1-1), 9’ Dujacquier (2-1), 17’ Canaris (3-1), 24’ Ferrian (4-1), 26’ Lunetta (5-1), 30’ Canaris (6-1 en 7-1), 31’ Ferrian (7-2), 34’ Fossé (8-2) en 37’ Cirlincione (9-2).

VERSLAG In een degelijke aanhef scoorde de thuisploeg al meteen de 1-0 (20”). Sahin reageerde en stelde gelijk op het moment dat de Carolo’s het zo beproefde systeem met mee aanvallende doelman voor het eerst trachtten uit te spelen. Zij zouden dat spel met de zogenaamde “vliegende doelman” blijven hanteren omdat ze daardoor meer balbezit claimen en een onervaren tegenstrever in een “man-meer-situatie” makkelijke kunnen uitspelen.

Sahin bleef nog enigszins in de buurt (rust 3-1) maar ging nadien af als een gieter. Ajouaou was in de eerste helft kort na zijn debuut al gekwetst uitgevallen en ook doelman Vaes hinkte kort voor tijd naar de kant en werd vervangen door de j17-jarige Bram Raymaekers. Hij sukkelt met ene verrekking van de ligamenten en zou normaliter weken moeten rusten.